Recort is de website voor de echte muziekliefhebber! De website is tenslotte opgezet door twee jongens (Rein Krijgsman & Rudy Dubbeldam) die beide een zeer diverse muzieksmaak hebben. Elke week kan jij op de website nieuwe blogs over gitaarhelden, nieuwe platen en top bands verwachten. Van de vroege jaren zestig tot nu, alles passeert de revue. Houd ook de shop in de gaten die wij snel op deze website hopen te openen.

 

Rein Krijgsman

Rein Krijgsman (29 April 1991) had al vroeg een goede smaak voor muziek. Wanneer je tijdens je opvoeding opgroeit met muziek van Simple Minds, Simple Minds en Simple Minds dan weet je dat het wel goed met hem komt. Uiteindelijk is hij zelf op zoek gegaan en heeft bijna ieder hoofdgenre op zijn lijstje kunnen afstrepen. Gelukkig is er nog genoeg te ontdekken en is hij inmiddels een groot fan van Dire Straits (Mark Knopfler), AC/DC, Eric Clapton, J.J. Cale, Golden Earring en The Rolling Stones, maar ook Moby, Jacco Gardner, The Jezabels, Neïmo, en bijvoorbeeld The Tins. In het dagelijkse leven werkt Rein veel achter de computer. Zo heeft hij een eigen bedrijf genaamd “Op het web” en is hij gespecialiseerd in webdesign, grafisch ontwerp, en fotografie (wie niet tegenwoordig). Ook heeft Rein samen met Rudy  het programma “The Pleasuredome” op “Krush Radio” gepresenteerd.

 

Rudy dubbeldam

Het eerste favoriete liedje van Rudy Dubbeldam (7 November 1992) was “Roundabout” van de band “Yes”. Toen wist iedereen al dat Rudy een iets andere smaak en gevoel voor muziek had dan een doorsnee kind van 12 jaar. Tot op de dag van vandaag houd Rudy nog steeds van de oudere rock en pop muziek. Ondanks dat hij in de jaren 90 pas ter wereld kwam vind hij de jaren 80 qua muziek de mooiste jaren. Rudy is vooral een groot fan van de Canadese rockband Rush. In het dagelijks leven rent Rudy weleens achter boeven aan en probeert hij de jeugd van Almere een beetje in toom te houden. Rudy heeft diverse radioprogramma’s gepresenteerd waaronder: “De nieuwscarrousel, RTV Katwijk Sport, The Hang Out Jongerenradio” en samen met Rein Krijgsman “The Pleasuredome” op “Krush Radio”.

 

Rein Krijgsman

Rein Krijgsman

Rudy Dubbeldam

Rudy Dubbeldam