We zijn alweer beland bij de laatste twee maanden van 2014.  Tijd om een kijkje te nemen welke grote bands en artiesten Nederland binnenkort bezoeken. En dit keer niet om een jointje te roken of een keer te gaan kijken hoe het “Red Light District” er nou echt uitziet maar om echt daadwerkelijk een concert te geven. Hier een rijtje namen die binnenkort in de Nederlandse poppodia te bewonderen zijn.

Lenny Kravitz

19 November 2014 Ziggodome, Amsterdam.

Zoals eerder vermeld op deze website komt Lenny optreden in de Ziggodome te Amsterdam (naast de Arena).Het concert is ter eren van zijn nieuwe CD “Strut”. Lenny liet al weten dat hij oud en nieuw werk ter gehore gaat brengen. Je kan dus songs als Fly Away en  Are You Gonna Go My Way verwachten, maar ook nieuw werk zoals SexDirty White Boots en het schitterende The Chamber! Het nieuwe album is een geweldige rockplaat geworden. Hopelijk kan Lenny de magie van zijn nieuwe album overbrengen op het podium. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus wees er snel bij want op is op.

Saxon

6 November 2014 Poppodium 013, Tilburg

Ook wel omschreven als DE British New Wave Heavy Metal band. In de jaren 70 opgericht en nog steeds geniaal en lekker hard. Mocht je een grote Metallica en Iron Maiden liefhebber zijn dan past Saxon zeker te weten wel in je straatje. Overigens neemt de band de Amerikaanse band “Skid Row” mee als voorprogramma. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus mocht je interesse hebben pak die laatste kans dan nu! Hieronder een klein voorproefje wat je eventueel zou kunnen verwachten.

Bryan Adams

8 December 2014 Ziggodome, Amsterdam

En weer haalt de Ziggodome een wereldster binnen. Dit keer is het Bryan Adams die een feestje komt vieren. Hij viert namelijk dat het album “Reckless” precies 30 jaar bestaat. Bekende nummers van het album zijn onder andere SomebodySummer Of ’69 en natuurlijk Run To You. Ook voor dit concert zijn er nog enkele kaarten beschikbaar.

DeWolff

Optredens in diverse podia’s in Nederland in November en December

Nederlands bandje wat je terug brengt naar de jaren 70. Waar Deep Purple en Uriah Heep bekend om stonden was de bekende sound van het Hammond orgeltje en gelukkig is er weer een bandje wat die sound ook heeft. Persoonlijk ken ik DeWolff van diverse optredens in het televisieprogramma “De Wereld Draait Door”. Sindsdien ben ik een groot fan en vind ik het nieuwe album, Grand Southern Electric, een topplaat. Ik ben zeer benieuwd naar de optredens van deze band!

 The Nits

Optredens in diverse podia’s in Nederland in November en December

Het laatste bandje wat ik kort uitlicht is de Nederlandse band The Nits. Ook deze band viert een jubileum aangezien de band 40 jaar bestaat. Om dit te vieren touren zij door Nederland en België in de periode November – December en de periode Maart – Mei. Overigens brengen zij in de laatste periode ook een bezoek aan de Bollenstreek. Op 20 Maart 2015 brengt de band een bezoek aan Noordwijk en speelt het in de Muze en op 10 April dat jaar bezoeken zij Sassenheim en spelen zij in theater ‘t Onderdak. Er zijn nog genoeg kaarten beschikbaar voor deze tournee.

Overige optredens

– Dotan: Diverse poppodia in Nederland. Nog enkele kaarten beschikbaar.
– Hallo Venray: 19 December 2014 Gebr. de Nobel te Leiden. Nog enkele kaarten beschikbaar.
– Kayak: 28 December 2014 in de Boederij te Zoetermeer. Nog enkele kaarten beschikbaar.
– De Dijk: 10 December in het Tripodia te Katwijk. Nog enkele kaarten beschikbaar

Mocht je één van deze concerten bezocht hebben, laat het ons dan weten via een reactie hieronder!

Namens ons onwijs veel plezier en ROCK ON!!!!